• Cebion

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő, Doktor úr!

        Az lenne a kérdésem, hogy a pici fiamnak adtam a Cebion vitamint és a széklete fekete színű lett ez lehetséges, hogy a vitamin miatt van?

        Köszönettel Szilvia!

        WEBBeteg szakértő válasza a cebion cseppek témában

        Tisztelt Kérdező!

        A Cebion cseppnek csak annak túladagolása esetén jelentkeznek gyomor-bélpanaszok, haspuffadás stb. Javaslom keressék meg háziorvosukat és konzultáljanak vele. Fekete székletet vasszedés szokott okozni illetve a felső hasi szakaszból érkező vérzés mire kiürül a széklettel annak is fekete színe van, de az általában bűzös is illetve a székleten látszik itt-ott annak véres jellege.

        Üdvözlettel: Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász


        Dr. Balogh Andrea, gyermekgyógyász
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 10:15:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon