• Laboratóriumi lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 7 éves kisfiam laboreredményéről kérdeznék, hogy van-e okom az aggodalomra. Az eltéréseknél utánaolvastam és nem nyugodtam meg az olvasottak alapján. Sőt... Bilirubin total 18.1 qmol/l Neutrophil granulocyta 36.2 % Lymphocyta 48.8 % Monocyta 11.8 % Haemoglobin 127 g/L Haematocrit 0.382 L/L Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Balogh Andrea válasza a labor témában

        Kedves Kérdező! Gyermekénél feltehetőleg egy fertőzés zajlik a leletek alapján, de egyebet nem tudok mondani Önnek a tünetek ismerete nélkül. A beteg és a lelet együtt értelmezhető, külön nem. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2019. október 27., 07:10; Megválaszolva: 2019. október 29., 10:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció