• Székletvisszatartás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor! Kislányom 3 éves. Kb 1 hónapja szobatiszta nem volt semmi gond a leszokásról. Viszont nem hajlandó kakilni. Van, hogy 10 napig is képes visszatartani, úgy hogy kap kúpot és leavolac szirupot. A kérdésem az lenne, hogy meddig nem gond a visszatartás? Hány napig? Ha megkérdem, hogy miért nem kakil a válasza, hogy büdös. Már sok mindent kipróbáltam és kezdek kétségbeesni. Szervi baja nincs. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Balogh Andrea válasza a székrekedés témában

        Kedves Kérdező! A székletürítés naponta, kétnaponta lenne normális. 3 napig ha nincs még elfogadható így-úgy, de azon túl ez nem jó. Sokszor stresszhelyzet, új élethelyzet pl. óvoda kezdés okozhatnak ilyet. Sok folyadékot adjon gyermekének, ha lehet sok gyümölcsöt, aminek magasabb a rosttartalma, ha szorong érdemes egy kis Sedatif PC-t adni 2x1 tablettával rövid ideig. Mindazonáltal keressék fel gyermekorvosukat, hogy a székrekedés hátterében nem áll-e egyéb dolog. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. szeptember 26., 17:38; Megválaszolva: 2018. október 02., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Ha sérülés, Leukoplast!
        A legkisebb seb védelmére is minden esetben szükség van.
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok