baba sir mikor kakil

A segitseget szeretnem kerni a baratnom neveben irok aki Angliaban él a kislanya 13 hónapos miota szilardat eszik a pici fajdalmai vannak minden egyes kakilaskor pedig a szeklet nem szaraz kemeny hanem normalis felpuha mint az en lanyome es tegnap mar verzett is. Orvosnal is volt vele es a vedonot is tobbszor kerdezte de senkinek sincs otlete mi lehet vagy mit csinaljon kivizsgalni nem vizsgaljak. Tudna segiteni? A baba nem szorulasos minden nap kakil. En is lattam mikor kakil odabuj az anyukajahoz es szenved borzaszto nezni is. Valaszat elore is koszonom remelem van valami megoldas.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza fájdalmas székletürítés témában

Kedves Kérdező!

Feltehetően egy korábbi kakiláskor berepedt a végbélgyűrű és ez utána amíg be nem gyógyul fájdalommal jár. Ez okozza a véres székletet is. Meg kell nézni milyen készítmények kaphatóak kint erre érdemes pl. körömvirág krémmel kenegetni a végbelet, van egy homeopátiás készítmény az Acidum nitricum ami erre adható.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. május 08., 09:27; Megválaszolva: 2015. május 10., 20:46
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Rövid,visszatérő fejfájás
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek