Viszketés

Jó reggelt! Az egész ugy kezdödött, hogy van egy 11hónapos kislányom akinek a lábán apro pici hólyag (nem gennyes) foltok jelentek meg! A picit elvittem egy maszek orvoshoz.Valami olyasmit mondott, hogy Görögországból jött ez a virus. Ami csak a végtagokon jelenik meg a törzsön nem, s nem viszket! Most ott tartunk 4hét után hogy már viszket is neki! És én és a párom is elkaptuk! Persze az orvos irt ki krémet de nem mulik!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza hólyagok témában

Kedves Kérdező!

Azt tanácsolom keressenek fel egy bőrgyógyász szakorvost illetve háziorvosuk tanácsát is kérjék ki. Viszketés ellen antihisztaminokat lehet adni, de azok recept kötelesek, kalciumot, a bőrre úgynevezett sparsorium contra pruritum adható azt gondolom ez vény nélkül is kapható. Érdemes azt is átgondolni, hogy nem lehet-e valamilyen hangya, bogár stb. okozta csípés a probléma eredete.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2014. december 19., 07:37; Megválaszolva: 2014. december 23., 21:23
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek