7 es fel honapos kislanyom nyögése, erőlködése

Tisztelettel doktor ur, doktorno! Van egy het es fel honapos kislanyom, aki lassan egy honapja elkezdett erosen fesziteni, erolkodni, nyogni. Mintha szekletelnie kellene, de annal sokkal jobban, belevorosodik kezeit osszeszoritsa labait kifesziti. A szeklete viszont tobbszor hig mint kemeny.Biztos nem ez a baj.Elofordul, hogy sir utanna de nem mindig. Amit meg eszre vettem, hogy vagy eves kozbe de maskor is, elofordul, hogy agatazas erosodik fel es megy at nyogesbe.Ez nem volt mindig mindennapos, volt mikor kimaradt. Mikor ezt elkezdte akkor kapta be a feleves oltast, volt hoemelkedese is es ejjel tobbszor felkelt ezt kovetoen. A fogara is gondoltam, de mar nemtudom. Az inye nagyon kivan feheredve, sokat rag, nyaladzik, mindent rag. A hozzataplalast mar 3honapja hogy elkezdtem, akkoriba ami uj volt a tojas sargaja es a csirkemaj. Meg nem tudom van-e koze mindehhez, de elotte par hettel kijott egy folt az ajka mellett 3cm-re az arcocskajara, ami mintha kiszaradas lett volna, elofordult, hogy pirosabb lett.De 2-3 het utan elmult.Nem vittuk orvoshoz mert azelotti nap volt kiteve a napra es azt hittuk attol jott ki. Mintha a fulet fajtatna, met meg be is nyul, mikor hozza erek van, hogy sir. Mostanaba mar surubben van.Elnezest kerek a panasz aradat miatt csak gondoltam amire gondolok leirom.Elore is koszonom szepen a valaszat.Turelmesen varom.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás, gyermekgyógyászat témában

Kedves Kérdező! Elég összetetten írta le a dolgokat. Azt tanácsolom ha tehetik vegyék fel videóra a kislány viselkedését az sokat segíthet a diagnózis megállapításában és mutassák meg orvosuknak. Érdemes lenne az étkezéseket is részletesen átbeszélni, legtöbbször hasfájás áll az ilyen nyögéses panaszok hátterében. Tisztelettel:Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2014. június 14., 22:38; Megválaszolva: 2014. június 16., 09:23
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Café au lait folt?
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél