Érdeklődni szeretnék

Tisztelt Szakértők. A másfél hónapos kisfiamnál észlelte a háziorvosunk a négyujjas barázdát a bal kezén, tudomásunk szerint a Dawnkor egyik tünete de semm más jellét nem találta.Ezuton szeretném a tanácsukat kérni hogy ha más jelle nincs akkor, kell-e ezzel foglalkozni különösebben mert engem nem hagy nyugodni.Válaszukat előre is köszönöm Tissztelettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza Down-szindróma témában

Kedves Kérdező!

Előfordul ilyen teljesen egészséges babáknál is. Ha orvosuk más a Down kórra utaló tünetet nem észlelt akkor nem kell ezzel foglalkozni.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2013. december 14., 16:57; Megválaszolva: 2013. december 17., 17:46
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél