CSípőműtét

Kedves Doktor Úr/Nő! A kislányomnak aki most már 4 hónapos megállapították a születésnél a csípőficamot, sajnos egyéb más problémák miatt ez háttérbe szorult ennek a kezelése vagyis a műtét ahol a combcsontot visszateszik a vápába, kérdésem a következő lenne a combcsont-vápa elhelyezkedés miatt a Pavlik-kengyelt feleslegesnek tartották tehát azzal nem kezelik, egyenlőre sajnos nem is nagyon foglalkoznak vele, én tudok e valamit tenni h segítsek neki hogy későbbiekben ne legyen majd nagyobb problémánk vele, addig míg nem lesz műtét.Gondolok itt az angol-pólya vagy a terpesz pelenkázásra esetleg tornára?! Ha ezek közöl valamelyik jó lenne akkor ennek helyes használatát is legyen kedves nekem megírni! Nagyon köszönöm válaszukat.Üdvözlettel Cz. Judit

Svábhegyi Gyógyintézet válasza csípőficam témában

Tisztelt Édesanya!

Amennyiben a gyermeke csípőficamos és már 4 hónapos, úgy a legfonotsabb feladat az, hogy minél hamarabb orthopaedus szakorvos megvizsgálja. Tehát most minél előbb kell keresni olyan helyet, ahol rövid várakozás után fogadják.

Leveléből nem derül ki, hogy az ország melyik részén lakik. Én Budapesten dolgozom és szívesen segítek abban, hogy itt valaki a gyermekorthopaedusok közül mihamarabb megvizsgálja.

Kérem hívjon fel a 06 30 3476923-as telefonszámon.

Tisztelettel:

dr. Kiss Imre

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. augusztus 07., 08:55; Megválaszolva: 2012. augusztus 10., 11:23
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Van e teendő?
Szem bevérzés
Szérum P laborleleten magas
Lágyéksérv gyerekkorban
Nurofen szirup fogzásra