• Mi lehet a baj? Normálisnak számít a vércukorszintem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Ket honapja, fajdogal a fejem, faradt, almos vagyok, szedulok. A fejfajas lassan mar termeszetes dolog lesz, de az a szerencse, hogy csak enyhen faj(de folyamatosan) Vettem egy cukorszint merot, es elkedztem merni a cukorszintet. Az eredmeny ilyen: 4.ho 25.-e vacsora elott 2.16 mmol 26.-a reggel ehgyomorra 2.72 mmol 30.-a 11.30 kor eves utan 5.0 mmol 5.ho 02.-a reggel ehgyomorra 5.3 mmol 02.-a kora delutan (1 csoki, 1 kapucsino)1.7 mmol 02.-a kesö delutan eves utan LO vagyis 1.1 mmol alatt 02.-a kesö este eves utan 1.5 mmol 03.-a ebed elött 3.3 mmol 03.-a ebed utan 1.6 mmol 04.-e eves elött 3.6 mmol 04.-e eves utan 2.9 mmol 04.-e keso delutan eves elott 5.4 mmol 05.-e reggel ehgyomorra 5.5 mmol 05.-e ebed utan 1.6 mmol 06.-a ehgyomorra reggel LO 1, 1 alatt Az erdekelne, hogy ezek normalis adatok vagy sem? Veleszületett anyagcsere zavarom van, a biotin szintem nagyon alacsony. Varom a valaszat, nagy köszönettel. Szep napot! Henrietta.

        Dr. Rakk Erika válasza a alacsony vércukorszint témában

        Kedves Kérdező! Az ilyen alacsony értékek, ha jól méri őket, nem normálisak. De 3 mmol/l alatt és főleg LO-nál, nem csak fejfájás lenne az alacsony vércukorszint tünete. Elsősorban a mérőt és a tesztcsikot kellene ellenőrizni, jól mér-e egyáltalán, ill. párhuzamos vénás vérvételt végezni. A biotin javítja az inzulin hatását, lehet, hogy Ön túl sok biotint szed? Mióta van ezen a dózison?


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2014. május 06., 12:05; Megválaszolva: 2014. május 07., 22:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: