• fül mögötti ciszta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2001-ben született fiamat 2évesen műtőték többszöri otitis miatt.Késöbb műtéti heg mellet többször jelentkezett egy kisebb meggynyi dudor ,ami hol kissebb vagy nagyobb.Eddig azt mondták nyirokcsomó most ,hogy ciszta és meg műtik de semmi biztosat nem tudnak róla pl.mekkora,és mi az.Milyen vizsgálat kellene a műtét előtt. várom válaszukat minél előbb aggódó anya ZSAZSA68

        WEBBeteg szakértő válasza a fül, ciszta témában

        Tisztelt Zsazsa68! Elmondás alapján én egy hegtályogra gondolok, azaz a műtét hegében van egy üreg, ahol indőnként váladék gyűlik meg. A másik lehetőség, hogy egy úgynevezett atheroma, azaz zsírmirigy daganat, vagy tömlőszerűség van ott. Egyiktől sem kell félni, külön vizsgálatok emiatt az általános műtéti kivizsgáláson túl nem szükségesek. Természetesen az, aki látta és/vagy tapogatta az elváltozást, ennél biztosabbat kellene, hogy tudjon mondani.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-06-13 18:50:51; Megválaszolva: 2010. június 13., 18:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés