• AUDIRON

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Szakértők!

        Lenne kedves valaki felvilágosítani az Energie által forgalmazott AUDIRON készítményről? Úgy tudom fülfájásra, középfülgyulladásra használható, fülzúgás fülviszketés, nátha stb.Lehet azt adni párhuzamosan orvos által felírt antibiotikummal adni? Kicsi gyerekeknek, h lehet azt adagolni ha középfülgyulladása van? A kisfiam 14 hónapos.

        Várom válaszát valaki orvosnak, szakértőnek!

        Tisztelettel

        egy anyuka

        WEBBeteg szakértő válasza a fülgyulladás témában

        A késztménnyel kapcsolatban annyit javasolnék, hogy mivel a kisgyermekekkel, nem áll rendelkezésre elegendő tapasztalat a készítmény hatásairól, mellékhatásairól, óvatosságot igényel használata.

        Ezen készítmények hatásait nem tudományos adatok, kísérletek, hanem tapasztalatok igazolják, nagy egyéni eltérések figyelhetők meg a hatékonyságukat illetően. Antibiotikumokkal együtt elviekben alkalmazhatők, de ilyen irányú vizsgálatok nem történtek. Amit fontos figyelembe venni, hogy csak ép dobhártya esetén szabad ezeket használni, mert a középfülbe jutva azt károsíthatják!

         


        Kérdés: 2010-02-22 22:53:59; Megválaszolva: 2010. február 22., 22:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: