• Fül bugyborékolás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Tegnap egy orr fujjás alkalmával a fülemben egy kisebb feszültséget észleltem. Azóta minden egyes orr fujjásnál bugyborékolást hallok, mintha a fülemen is jönne ki a levegő, ez csak a bal fülemen van , pedig kipucoltam a fülem és semmi nincs benne. Arra lennék kiváncsi,hogy mi  lehet ez, és elmúlik e magától?

        Válaszát előre is köszönöm.

        Nemes Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a fül, dobhártya témában

        Kedves Kérdező!


        Vegyen részt fülészeti szakvizsgálaton, hiszen az is előfordulhat, hogy az erőteljes orrfúvás hatására kirepedt a dobhártyája. Nagyon fontos, hogy fült addig se érje víz!

         Dr. Lengyel Csongor

        fül-orr-gégész


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-22 22:42:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés