Fülzúgás/fülsípolás

Jónapot kívánok! Azzal a panasszal fordulnék önhöz hogy körülbelül 10 hónapja volt egy kiugró 170 es vérnyomásom azóta sípol a fülem állandóan megállás nélkül nyilván napközbe a háttérzajok ezt valamilyen szinten elnyomják, utóbbi időbe néha szokott olyan dolog lenni mintha egy un. hanghullám átmenne a fejemen ez kb. 10 másodperc alatt elmulik de elég kellemetlen már voltam fül-orr-gégésznél és ő aut mondta ez valószínűleg megmarad. A kérdés az lenne hogy ez valóban megmarad vagy lehet ellene tenni valamit? Ajánlották már páran a biolámpázást, ez mennyire bevált, illetve milyen tanácsot tudna adni? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fül témában

Tisztelt Uram, A fülzúgás kb 2 hétig gyógyítható. Utána legtöbbször valóban állandó marad. Meg lehet próbálni gyógyszeres kezelést (betahistin), esetleg neuromodulációs kezelést (hallókészülék jellegű eszköz, amely az agyat újra tanítja a csönd hallására). Egyik módszer sem tökéletes. Hiszen receptorsejt pusztulás történt, ami nem visszafordítható.

Kérdés: 2021. január 03., 00:35; Megválaszolva: 2021. január 03., 05:20
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban