Fül mögötti duzzanat

Tisztelt hölgyem, uram! Július 21-én vettem észre, hogy egy kisebb duzzanat van a bal fülem mögött és eleg érzékeny is volt a terület. Előtte mar éreztem hogy a maszk és a szemüveg hosszabb viselése után fellép ez a fájdalom, de a duzzanatot ezutan vettem észre. Két nap múlva volt egy hányásos-hasmeneses tünetem, ami egy nap alatt el is múlt. Voltam vérvételen, ami eltérést nem mutatott. Azóta nem faj, csak kissé érzékeny a terület, ha sokat piszkálom. Voltam ultrahangon is, ahol azt állapították meg, hogy a duzzanat csontos megnyúlásnak felelhet meg. Ez pontosan mit jelent, illetve kellene-e még további vizsgálat vagy az normális ha még nem múlt el a duzzanat bár nem is nőtt? Mennyire kell aggódnom? Illetve már a másik oldalon is megjelent egy nagyon kicsi duzzanat. Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a Fül témában

Tisztelt hölgyem, Ha a képalkotó vizsgálat szabályos szerkezetű csontnak írta le, akkor semmi teendő nincs, ne aggódjon

Kérdés: 2020. szeptember 24., 13:29; Megválaszolva: 2020. szeptember 24., 23:11
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban