• Külföldröl beszerezhető keringésjavító

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Évek óta küszködök egyensÚlyi problémával. Egy feltehetően vĂ­rusfertőzésből visszamaradt belsőfül működési problémát igazolt a többszöri CENG vizsgálat. A betahisztinre allergiás vagyok. A többikeringésjavĂ­tó tÚl erös / cavinton, notropil,trental/. Érdeklősni szeretnék, hogy külföldön milyen készĂ­tményt használnak a belsőfül keringésének javĂ­tására. Kb 5 évnyi állandósult egyensÚlyprobléma sok a jóból. Az SM et a vizsgálatok kizárták. Válaszát köszönöm. Üdvözlettel!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Szédülés témában

        Tisztelt Hölgyem! Külföldön is ugyanezeket a szereket használják, ami a felsorolàsból hiányzik, az aginkgo buliba kivonat, pl tebofortan vagy bilobil kereskedelmi néven. Recept nélkül kapható, hatásosságát számos klinikai vizsgálat igazolta. Ha további információra van szüksége, egb 761 néven keresse a szert


        Kérdés: 2020. január 24., 22:04; Megválaszolva: 2020. január 31., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: