• Mandula megnagyoboddas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A kérdésem az lenne hogy a bal oldali mandulám meg van nagyobbodva időnként fehéres sárgás folyadék ürül belőle lázam nincs ha beteg vagyok szinte mindig az a mandulám tüszős ként be van gyulladva. És nem is Nagyon húzódik vissza Kérdésem az lenne hogy mi az oka? Ki kell vettesem

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Mandula témában

        Tisztelt Uram, 18 éves kor után aszimmetrikus mandulát ki kell venni, szövettani vizsgálatra küldeni


        Kérdés: 2019. november 27., 11:58; Megválaszolva: 2019. november 27., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció