Mandula

Üdvözlöm! Manduláim kivételét javasolták mert már 1, 5 éve állandó hőemelkedésem van, hullik a hajam és időnként fájnak az izületeim. Sok vizsgálaton voltam negatív eredményekkel de a torkom néha tompán fáj és a mandulából nyomásra genny ürül. Okozhatja ez a tüneteket? Azt mondták, hogy kivétel után nem egyből múlnak el a tünetek de a hőemelkedés se? Vagy annak pár napon belül el kell múlnia kivétel után? Köszönöm a válaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza mandula témában

Tisztelt Hölgyem!

A góckérdésben a szakma meglehetősen megosztott. Vannak szakmai kollégiumok, amelyek kerek perec tagadják az ilyen esetekben nálunk szokásos (és az esetek jelentős részében hatásos) tonsillectomia jogosságát. Sajnos előre ígérni nem lehetséges, valóban a műtét után derül ki, hogy megoldódott-e ettől a panasza. Ez lehet azonnal a műtét után, de akár egy-három hónappal később is.

Kérdés: 2017. december 06., 10:25; Megválaszolva: 2017. december 07., 08:39
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Mandula megnagyoboddas
Üdvözlöm! A kérdésem az lenne hogy a bal oldali mandulám meg van nagyobbodva időnként fehéres sárgás folyadék ürül belőle lázam nincs ha beteg...
Mandulagyulladás
Tisztelt doktorúr/nő! Az utóbbi időszakban kétszer volt tüszös mandulagyulladásom.Az elsőnél nem volt különösebb panaszom, viszont a...
Lelet értelmezés
Kedves Doktor Úr! Mandulagyulladás után torokleoltás történt, az eredményt szeretném ha értékelné. Torokváladék tenyésztése Eredmény: Az...
Mandula rák?
Tisztelt Dr.nő! A következő lenne a kérdésem! Fel eve begyulladt a bölcsesség fogam, es kétszeri antibiotikum kezelés utan lehetett csak ki műteni...
MANDULA
Üdvözlöm Doktornő! Olyan panaszom lenne hogy volt egy mandulagyulladásom még májusban és azóta többször előjöttek furcsa tünetek mint hogy...