Arcüreggyulladás kérdés

Igazán köszönöm a fáradságát, hogy válaszolt! Nagyon sajnálom, hogy csakk ilyen felületesen tudtam elmagyarázni a problémámat. Nem is az volt a célom, hogy diagnosztizáljon, hanem csak annyi, hogy lássam hogyan áll hozzá a problémához. Kicsit elszomorít, hogy nem egy beteget látnak bennem, aki nem látja a megoldást s nem a segiteni akarást látom a válaszból: (vegig olvasva az egesz válaszának az ertelme annyi volt, hogy világosá tegye számomra, hogy nem tudom mit beszélek és, hogy maga mennyire kiváló szakértő.

Dr. Gerencsér Emőke válasza válasz arcüreggyulladás témában

Tisztelt Uram!

Az Ön levelére azonnal válaszoltam.Ön elmagyarázta a problémát, de érdemben akkor lehet hozzászólni, ha néhány tényt is megoszt velem.

Az Ön problémájához pozitívan álltam hozzá, hisz megkíséreltem válaszolni. És mi mást látnék Önben, mint beteget, akinek gondja van.

Ön azt írja, az érdekelte, hogy én hogy állok hozzá az Ön problémájához. Elolvastam, megosztottam a véleményemet.

Megkíséreltem megértetni Önnel, hogy bizonyos, már megtörtént beavatkozások mikéntjét ismerni kell ahhoz, hogy irányt tudjunk mutatni.

Megírtam, hogy milyen vizsgálati eredmények birtokában lehetne esetlegesen tovább lépni.

Ön úgy minősíthet engem, ahogy ez Önnek tetszik, de kritikai észrevételei mellett ha tényeket is leírt volna, most nem kellene semmitmondó levelem olvasnia, hanem egy jobban körvonalazott válaszon gondolkodhatna.

Nekem akkor írjon legközelebb, ha tudja, milyen műtéte volt és mi látható az arckoponya CT-n

dr Gerencsér Emőke

Kérdés: 2016. január 19., 11:38 ;Megválaszolva: 2016. január 19., 18:01
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Fülgyulladàs stb
Garatmandula hajszálér
Augmentin duo szedheto e clexane kura...
Idült mandulagyulladás, reflux?
Fülnyomás érzés arcüreggyulladás...