Fülkürthurut

Tisztelt doktor úr. Már többször írtam önnek, utoljára április 20 án. Fülkürthurut problémám azóta is fennáll. A doktornő akihez járok már végzett prick tesztet, negatív lett. Endoszkópos vizsgálat során sem látott eltérést. Azt mondja a dobhártyám is Jobban néz ki. Politzer kezelésre járok hetente kétszer, már 10 alkalomnál járunk. Mometason sandoz orrsprayt használok reggel este. Se a garatnál se a gégénél nem lát semmit. Jelenleg gyomortükrözésre és hasi uh. rá várok gyomor problémák miatt. Nem tudom lehet e összefüggés a kettő között. Tüneteim ugyan enyhültek kicsit, vannak időnként hosszabb rövidebb időszakok amikor egész jó a fülem. A második hallásvizsgálat is kis javulást mutatott. Viszont továbbra is tompábban hallok a bal fülemre, és az orrom is olyan mintha be lenne dugulva. Enyhe fűlzúgásom is van még.Éjszaka hidegpárásító megy. Most már hónapok óta tart ez az egész. Mi a véleménye? Tudom írta nem gyors folyamat a gyógyulás, de ennyire? Volna valami javaslata? Köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza fülkürthurut témában

Tisztelt Hölgyem!

HA gyomorpanaszai is vannak, és a szokásos lefolyáshoz képest elhúzódóak a tünetei, akkor erős a gyanú, hogy refluxbetegség áll a háttérben. A diagnózis fölállítása után a kezelés megkezdésével a fültüneteknek is javulnia kell ebben az esetben.

Kérdés: 2015. május 22., 05:53; Megválaszolva: 2015. május 22., 13:00
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Hólyagos garat
Keletkezett dudor beazonosítása, oka
Alvás probléma
Gombóc érzés
Hallás csökkenés, orrdugulás