Lukas a dobhártyával lehet tesizni, sportolni vagy addig szüneteltettessem inkább?

Megállapították, hogy középfülgyulladásom van illetve lukas a dobhártyám. De azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ilyenkor lehet sportolni, tesizni? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza középfülgyulladás témában

Tisztelt Fiatalember!

Javasolom, hogy gyógyulásáig pihenjen, ne sportoljon. Könnyebben válik elhúzódóvá az ügy, akár a nyílás is megmaradhat, ha nem pihen.

Kérdés: 2015. február 08., 19:07; Megválaszolva: 2015. február 08., 19:16
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
3 éves kisgyermek tympanometric...
Tisztelt Doktor Úr! Kislányom idén szeptemberbe kezdte az óvodát (most 3, 5 éves) . Októberben benáthásodott. Ami végül ráhúzódott a jobb...
Nem hallok jól és fáj a fülem
Kedves Doktor úr! Már két éve viszket a jobb fülem és nehezen hallottam, most viszont a balfülem bedugult, fáj és nem hallok vele. Olyan mintha a...
fülfájás
üdv! Miért jó fájós fülre a meleg só?
Mitől van?
Tisztelt Doktor Úr! Férjemnek fülgyulladást állapitott meg az orvos de sajnos csak most ment el hozza a fulgyulladas meg nyaron kezdodott nala es most...
középfülgyulladásom van, mit...
Tisztelt Doktor Úr! Több, mint egy hete közepfülgyulladással küzdök. Mivel két sikeretelen dobhártyaplasztika műtét után jobb fülem dobhártyája...