fül eredetű légnyomás kiegyenlítése

T. doktorúr/nő,,, két hónapja volt egy légúti fertőzésem, majd valószínűleg ezzel párhuzamosan egy középfülgyulladásom is...antibiotikumot kaptam..Ospamoxot, Sumetrolimot.. a fájdalom elmúlt, de a fülpattogás és bizonytalanságérzés, elkezdődött... mostmár zúg is a bal fülem... Igazából a mostani vizsgálatok a dobhártyában mindent rendben találtak, de több orvos is azon a véleményen van, hogy a két fülben nem egyenlő a légnyomás, ezért szédülök....nem lehet felszúrni az ominózus fület? ezt a fülem, amiről szó van, tisztulási problémák miatt műtötték, tubus is volt behelyezve és volt fel is szúrva.... nem szeretnék így maradni, szédelegve,,,, ma, amikor úszni voltam, azt tapasztaltam, hogy ahogy a fülem vízbe kerül, egyből szédültem, ahogy kifolyyt a víz és kiszáradt a fülem a szédülés megszűnt...mit tehetnék?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a szédülés témában

Tisztelt Uram! Fület fölszúrni lehet, de néha a nyílás maradandóvá válik, ami egyáltalán nem előnyös. Ha szédül, amikor víz kerül a hallójáratba, annak sok oka lehet, a lyukas dobhártyától a pszichés ügyekig. Sajnos konkrétan vizsgálati eredmények ismerete nélkül nem tudok egyebet nyilatkozni.

Kérdés: 2014. június 11., 20:40; Megválaszolva: 2014. június 12., 13:25
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
5,5 éves kisfiú tikk
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban