Allergia okozhat mandula megnagyobbodást?

Kedves Doktor Nő/Úr! Úgy vélem allergiás lehetek pollenre mert állandó náthában szenvedek illetve vörösek a szemeim is. Nem szedek rá gyógyszert. Észrevettem hogy a mandulám is megnagyobbodott, nem fáj, nincs lázam, még a torkom se fáj. Allergia okozhat ilyet. Torokfertőtlenítőt célszerű használni ilyen esetben. Üdvözlettel: Anita

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a mandula témában

Tisztelt Hölgyem! Az orrát kell kezelni, mert ha kap majd levegőt, akkor nem szárad ki a torka, és spontán gyógyul. Allergiavizsgálat javasolt.

Kérdés: 2014. május 13., 19:51; Megválaszolva: 2014. május 15., 22:22
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban