• Fülgyulladásra Betadineos vatta?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves WebDoki, Volt már 2szer fülgyulladásom olyan fajta amit víz nem érhet és antibiotikumot is kellet szednem, ma ugy érzem ugyanez kezdődött el a fülemben, és azt tervezem hogy Betadineos vattát teszek a hllójáratba, mivel az eddigi kezeléseken is azt kaptam rá, remélve hogy az antibiotikum kúrára majd nem kerül sor. Holnap elfogok menni hogy lássa az orvos, de addig szeretném megelőzni hogy rosszabb legyen az állapot. Kérdésem tehát az lenne hogy a "gyógyszeres csík" amit ott kapok Betadinenal van átitatva? vagy ha nem mivel? Vagy mit ajánlana házipraktikaként? A kövirózsát olvastam még de azt ma már nem tudok beszerezni, de patikábol még majdnem bármit. Köszönöm válaszát Üdv, Balázs

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülgyulladás témában

        Tisztelt Uram! A Betadinos vatta a semminél talán jobb, de inkább keressen föl ügyeletes gégészeti szakellátást a nap folyamán.


        Kérdés: 2013. szeptember 11., 19:38; Megválaszolva: 2013. szeptember 14., 10:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: