Látászavar

Kedves Doktornő! Gyökérkezelték a felső hatosomat, azóta az az oldali szememmel a látás valahogy nem az igazi. Kérdésem okozhatja-e ezt a fog, vagy másban keresendő a probléma?

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gyökérkezelés témában

Kedves Kérdező!

A fog eredetű felsőállkapocs gyulladás okozta duzzanat okozhat bizonytalan dyskomfort érzéseket, de a látásélesség csökkenését semmiképpen nem.Fogászati rtg. készítése alapvető.Ha minden rendben, akkor is elsősorban szemészeten kell a választ keresnie.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2019. szeptember 02., 10:06; Megválaszolva: 2019. szeptember 03., 06:43
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Gyökérkezelés
Kedves Doktornő! Érdeklődni szeretnék mi lehet "normális", mi nem. A bal felső 6-os fogam régóta hol fájt, hol nem fájt, viszonylag nagy tömés is...
Gyökérkezelés - túltömés
Kedves Doktornő! 1,5 hete voltam gyökérkezelésen. A doktor úr kicsit túltömte a fogamat. Jó értettem, hogy ez fel fog szívódni? Azt mondta 1-2...
gyökérkezelés
Kedves András! 2 hónappal ezelőtt kezdődött alsó fogam gyökérkezelése. A fog 4 csatornás. Sajnos nem vált panaszmentessé, továbbra is fáj...
gyökérkezelés
Tisztelt Doktor úr! Jobb alsó 6-os fogamat nagyjából fél éve kezdték el gyökérkezelni, ugyanis a tömés nem segített az érzékenységi...
Gyökérkezelés után kellemetlen íz...
Üdvözlöm! Tegnap kezdett a fogorvosom gyökérkezelést a 17-es fogamon. Kiidegelte, mindhárom gyökércsatorna most üres. Ideiglenes tömés után...