Hirdetés
      • Látászavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Gyökérkezelték a felső hatosomat, azóta az az oldali szememmel a látás valahogy nem az igazi. Kérdésem okozhatja-e ezt a fog, vagy másban keresendő a probléma?

        Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza a gyökérkezelés témában

        Kedves Kérdező! A fog eredetű felsőállkapocs gyulladás okozta duzzanat okozhat bizonytalan dyskomfort érzéseket, de a látásélesség csökkenését semmiképpen nem.Fogászati rtg. készítése alapvető.Ha minden rendben, akkor is elsősorban szemészeten kell a választ keresnie. Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna


        Kérdés: 2019. szeptember 02., 10:06; Megválaszolva: 2019. szeptember 03., 06:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: