Látászavar

Kedves Doktornő! Gyökérkezelték a felső hatosomat, azóta az az oldali szememmel a látás valahogy nem az igazi. Kérdésem okozhatja-e ezt a fog, vagy másban keresendő a probléma?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza gyökérkezelés témában

Kedves Kérdező!

A fog eredetű felsőállkapocs gyulladás okozta duzzanat okozhat bizonytalan dyskomfort érzéseket, de a látásélesség csökkenését semmiképpen nem.Fogászati rtg. készítése alapvető.Ha minden rendben, akkor is elsősorban szemészeten kell a választ keresnie.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2019. szeptember 02., 10:06; Megválaszolva: 2019. szeptember 03., 06:43
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt