• Kis fekete pont a nyelven?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Tegnap esete fogmosás közben észrevettem egy apró fekete pontot a nyelvem szélén. Próbáltam lemosni de nem tudtam. Olyan mintha a nyelvemben lenne inkább és nem rajta. Ha nem múlik mindenképp szeretnék vele orvoshoz menni. De addig is szeretnék választ kapni, hogy mégis miféle dolgok okozhatnak ilyet. Esetleg az normális? Más tünetet nem igazán észleletem eddig. Azt szeretném még kérdezni, hogy ez valami komoly (Pl: szájrák) vagy esetleg valami ártalmatlan is lehet Pl: valami pigmentáció? Egy képet is csatoltam ami nem a legjobb minőségű de talán nagyjából látszik. Ui: A kis pötty nem több 0, 5-1 mm-nél. Válaszát előre is Köszönöm!

        Dr. Volom András válasza a nyelv témában

        Kedves Látogatónk! Lehet, hogy egy véletlen beharapás okozta mini vérömleny. Ha 6-8 nap múlva is ott van akkor kérem forduljon szájsebészhez. Üdv: Dr Volom András


        Kérdés: 2018. december 23., 10:15; Megválaszolva: 2019. január 03., 16:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.