Hirdetés
      • Érdeklődés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Afelől szeretnék érdeklődni, hogy ismerősömnek csontvelőgyulladása van azthiszem az állkapcsában és fogorvosa azt mondta neki, hogy ez pár évente elő fog jönni. Ő ezt úgy tudta be, hogy orvos, és akkor biztos úgy van... Nagyon fél attól, hogy agyhártya gyulladása lesz belőle, de viszont mégsem foglalkozik vele... Az érdekelne, hogy meg e lehetne előzni a csontvelő gyulladást, ami állítólag pár évente újra elő fog jönni, vagy az oltás ami kifejezetten agyhártya gyulladás ellen van az hatásos e lenne rá. Kórházban nagyon sokmindenre nem jöttek rá sajnos. Nem mutatott semmi semmit. Jelen pillanatban is fáj neki, vagy az állkapcsában, vagy felső részen. Azt, hogy szed e gyógyszert pontosan nem tudom. Hiába mondom neki, hogy menjek kórházba legalább informálódni, de az új munkahely miatt nem akar. Köszönöm a választ!

        Dr. Volom András válasza a foggyulladás témában

        Kedves Látogatónk! SAjnos nem sok okosat tudok írni, mert a csontvelőgyulladás súlyos dolog, ha egyszer megjelenik akkor komoly kezelés kell rá. Inkább félreértés lehet és másféle gyulladásról lehet szó. Sajnos az is igaz, hogy azt lehet gyógyítani, aki hagyja... Azért beszélje rá egy szájsebészeti vizsgálatra. Üdv: Dr Volom András


        Kérdés: 2018. október 14., 09:10; Megválaszolva: 2018. október 16., 19:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: