Nyálkahártya kinövés

Tisztelt Doktor úr /nő! A Kb.10évvel ezelőtt felrakott fogpótlásom alatt egy kinövés keletkezett a fogínyemen. A fogorvos levette a pótlást és azt mondta, hogy ez granulációs sejtburjánzás. A szájsebészetre kerültem, ahol megröggenezték és találtak egy kis foggyökér szilánkot.Kivették a szilánkot, levették a kinövést.Ez két hete történt és sajnos a kinövés vissza nőtt. A doktornő szerint aki hajlamos rá annál előfordul. Most újra készülök a szájsebészetre de sajnos lett egy ajakherpeszem. Megvárom, hogy az meggyógyuljon. Azt szeretném kérdezni, hogy megelőzhetem-e, hogy ismét kiújuljon és, hogy ez mitől van és, hogy a későbbiekben ebből nem lehet-e komolyabb problémám? Egyébként pajzsmirígy betegségem van, de nem gondolnám hogy a két dolog összefügg. Válaszát megköszönve Tisztelettel: Nagy Istvánné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ágics Anikó válasza nyálkahártya növedék témában

Tisztelt Nagy Istvánné!

Látatlanban sajnos nem tudok a kérdésére válaszolni. De ha ugyanazt a fogpótlást tették vissza a kimetszés után, ami előtte is volt, attól kiújulhatott.

Üdvözlettel: Dr. Ágics Anikó

Kérdés: 2012. augusztus 01., 08:14; Megválaszolva: 2012. augusztus 27., 22:22
Kérdések és válaszok: Fog- és szájbetegségek
Hólyagok a torokban
Ajak jobb oldali része, áll...
Fogszabályozás műtét előtt?
Fogászati műtét előtt
Genny pukli a szem alatt