• Tri Regol mellett terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor! Sajnos 7 honapja abortuszon kellett atesnem, ami nagyon megviselt. Utana elkezdtem szedni a Tri Regol nevu tablettat. Most a menstruaciom nem jott meg es hasonlo tuneteket eszlelek, mint a terhesseg elejen, csak talan nem olyan intenziven. A tablettat rendszeresen szedtem, odafigyeltem arra is, hogy keruljem azokat a szereket, melyek gyengithetik a hatasat, hiszen nem szeretnek egyelore meg egy terhesseget. Tesztet meg nem csinaltam. Az lenne a kerdesem, hogy lehetseges e, hogy megis terhes legyek, annak ellenere, hogy szedem a fogamzasgatlot? Az interneten keresgelve eleg sok ilyen problemat olvastam..Ha megis terhes lennek, nem okozna a babanak problemat a tabletta es a nem tul regen tortent abortusz?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fog. gátló helyes szedése mellett a terhesség esélye igen minimális. Az a tapasztalat, ha mégis megtörténik a gyógyszer szedése mellett, akkor az magzati károsodást nem okoz. Az most a teendő, hogy csináljon tesztet, és ha a gyógyszermentes napokban nincs vérzés, friss teszttel keressen fel nőgyógyászt!


        Kérdés: 2011. szeptember 19., 00:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: