Hirdetés
      • Diane 35 mellett lehet szedni Cataflamot és Voltaren Dolot?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő! A következő lenne a kérdésem a Diane 35 nevű gyógyszerrel kapcsolatban. Lehet e mellette szedni Cataflam vagy pedig Voltaren Dolo fájdalomcsillapítót? Illetve a dohányzás mennyire csökkenti a fogamzásgátló hatását. Mikortól biztosít védettséget? A menstruáció elmúlása után már lehet óvszer nélküli az aktus? Előre is köszönöm a válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        A Diane hatékonyságát nem csökkenti a fájdalomcsillapító, se a dohányzás, de a fájdalomcsillapítót és a tabletta bevétele között minimum 2 óra teljen el, a dohányzásról pedig tanácsos lenne leszokni, ugyanis számos egészségkárosító hatása van, sőt a fog. gátlóval együtt növeli a trombózishajlmaot. Ha menses első napján kezdi valaki szedni, akkor onnantól véd, h a 2-5. napon, akkor 7 napig óvszert kell használni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 17., 20:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 18., 09:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés