• Fogamzásgátló és hüvelykúp használata együtt nem baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem: Én a Symicia-t szedem 3 hete, elötte nem is szedtem semmi fogamzásgátlót, más módon védekeztünk a barátommal. A symicai szedésekor, hüvegykúpot hazsnáltam, ez befolyásolja a menstuácio szedését? (hatéását?) A másik kérdés: Emult a menstuációm,álltalában 5-6 napig szokott maximum tartani, és én a menstuácio vége után 1-2 nappal kezdem el szedni a symiciát. (de semmi tünetem nincsen, talán az elején enyhe hasfájás álmosság, de ez 5 nap után el is mult) És hogy nem pontban a menstuáció után kezdem el szedni; ettől függetlenül a gogyszer hat? és mennyi idő mulva lehet védekezés nélkül együttlenni? (elolvastam a tájékoztatot, de igy h nem pontban kezdem el sedni, és hüvelykúoót is szedtem még 4 napig, ugyan ugy hat 1 hét mulva a fogamzásgátló! Elöre is köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A fogamzásgátló szedését rossz időpontban kezdte el, így a tabletta hatása egyáltalán nem garantált, az egész ciklusban alkalmazzon óvszert is párjával. Kezdje majd el rendesen a következő menstruáció első napján. Egyébként a hüvelykúp nem csökkenti a tabletta hatását, ezt a jövőre nézve mondom.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 02., 13:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 13:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés