• depo provera

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakerto(k), Szeretnem tanacsukat kerni a kovetkezo ugyben. Tobb mint egy eve hasznalom a depo provera fogamzasgatlot,eddig hasonlo problema nem merult fel vele kapcsolatban egeszen a tegnapi napig,amikor is ugyan lefekves utan egy rovid ideig tarto ugyan nagyon eros alhasi gorcs fogott el. Nem forditottam igazan figyelmet ra,de mikor megebredtem egy tenyernyi nagysagu ver volt az agynemumon. Kerdesem ezzel kapcsolatban,vajon ez menstruacios gorcs illetve ver volt,amennyiben igen kerdesem hogyan lehetseges menstrualni amikor a felvilagositas szerint a depo provera hasznalata alatt nem kekpzodik verfal a mehben,tehat nincs is minek kiurulnie lenyegeben. Akkor ezek szerint teherbe is eshetek e mellett? Mi a legokosabb teendo ebben az esetben kerem adjon tanacsot. Esetleg valami felborithatta a hormonhaztartasomat. 3nappal ezelott megfaztam es a hazipatikabol kuraltam magam neo citrannal illetve aspirinnel es ibuprofennal Nem szeretnek megkockaztatni egy esetleges nemkivant terhesseget de vegkepp nem egy abortuszt. Elore is koszonom a segitseguket

        Dr. Deli Tamás válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Hölgyem! A Depo-Provera mellett lehet időnként rendellenes menses, azonban még fontosabb, hogy a hüvelyi vérzés nem feltétlen menstruatio (pl. az ember méhnyakrákból is vérezhet). Az alhasi görcs ezzel a jelenséggel vagy összefügg, vagy független tőle. Mindenesetre érdemes mielőbb felkeresnie nőgyógyászát.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 17., 23:42; Megválaszolva: 2011. július 24., 11:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés