• Hirtelen mellnövekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Az lenne a kérdésem, hogy mitől lehet, hogy hirtelen megnőtt a mellem? Másfél éve szedek fogamzásgátlót (lyndinette 20), ez előtt is nőtt tőle, de most hirtelen megindult..Mivel nagyon félek a terhességtől, attól független, hogy mindig időben beveszem a gyógyszert, el kezdtem aggódni. Még a másik kérdésem, hogy a gyógyszer okozza, hogy a menstruációm mértéke annyira lecsökkent, hogy az elmúlt pár hónapban már csak 2-3 napig tartott és igen kevés mértékű volt? Leszámítva az utolsó alkalmat, akkor sok volt és 5 napig el is tartott. Nem értem ezt az ingadozást. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A mellnövekedés oka lehet hízás, hormonhatás, végezzen önvizsgálatot, ha rendelleneset tapint, keresse fel háziorvosát. A csökkenő vérzésmennyiség oka a hosszasan szedett tabletta lehet, deha csak pecsételgetne, a biztonság kedvért csináljon tesztet, de nagy valószínűséggel az az oka, hogy a hosszas tablettaszedés miatt elvékonyodott a méhnyálkahártya, ez visszafordítható folyamat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 19., 18:53; Megválaszolva: 2011. június 21., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés