• Mellfájdalom és Minulet fogamzásgátló mellékhatásai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Körülbelül egy-két hete érzek mellfájdalmat, leginkább a bal oldaliban bal oldalon és alul. Ez eleve nagyobb, mint a jobb oldali emlőm. Nőgyógyászom megvizsgálta és csak mirigy megnagyobbodásra állapított meg, de azért elküldött emlő ultrahangra, amelyre holnap kerül sor. Ő a Minulet fogamzásgátló cseréjét javasolta. Ezt a gyógyszert körülbelül 1,5-2 éve szedem, 2010-ben tartottam 1-2 hónap szünetet. Tényleg lehet ez fog.gátló mellékhatása? Mire kell odafigyelni mellfájdalom, feszülés érzésekor? Egyúttal erőteljes folyásom is van, tegnap kicsit pirosas is volt. Ez felfázásból származhat, vagy valamilyen fertőzés eredménye? Esetleg összefügghet a mellfájdalom a folyással? Bár még nem voltam terhes, azt gondolom az a fajta mellfeszülés a menstruáció előttivel hasonlatos lehet, tehát felismerném, ez most biztosan nem olyan fájdalom. A gyógyszer szedése ellenére középidőben és menst. előtt eléggé feszül a mellem. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Herman Tünde válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A döntő jelentőségű mindenképpen az emlő UH lesz, várja meg ennek elvégzését. A hüvelyi folyás fertőzés következménye lehet, hüvelyváladék tenyésztésre és célzott kezelésre lehet szükség, emiatt keresse fel nőgyógyászát!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 16., 20:52; Megválaszolva: 2011. június 20., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés