• Belara és hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktúr Úr/Nő! Ez a negyedik hónap, hogy Belara fogamzásgátlót szedek. Tegnap a 20. szem bevételét követő 3 órán belül hasmenésem volt, amely egész éjjel tartott. Mára elmúlt a hasmenésem és a szokott időben vettem be az utolsó tablettát. A kérdésem az lenne, hogy most az utolsó tabletta bevételét követően ugyanúgy megtarhatom a 7 napos szünetet mint ahogy kellene amúgy is? És elég ha utána kezdem el újra szedni az új levelet? És az új levél megkezdése után mikorra lesz megint biztos a védettségem? ...Vagy esetleg ez az eset úgy minősül mintha elfelejtettem volna bevenni a tablettát és ezért megszakítás nélkül kell elkezdenem szedni az új levelet? A válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A 3 órán belül jelentkező hasmenés miatt olyan, mintha nem vette volna be a tablettát, ezért szünet nélkül folytassa vagy akkor kellett volna szünetet tartani a 20. szem után, 6 napot.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. április 29., 23:23; Megválaszolva: 2011. május 02., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: