Miért jött meg a menstruációm hamarabb a megszokottnál gyógyszer mellett?

Ez a 3. hónap, h Sensonette gyógyszert szedek. Még van 8 szem tablettám a fogamzásgátló gyógyszerből, és tegnapi nap folyamán megjött a menzeszem. Eddig minden rendben volt. Ijedtemben felhívtam a nőgyógyászomat is, azt mondta h stressz mellett előfordul, ami igaz h mostanság eléggé ideges voltam. Amiatt is feszültebb vagyok, h véd-e akkor rendesen a gyógyszer, a betegtájékoztatóra az volt írva, illetve orvosom is azt mondta, hogyha első nap veszem be, akkor rögtön véd. A gyógyszer szedésétől kezdve kb 9 nappal később voltam együtt először a barátommal, mivel még nem voltunk biztosak h mennyire hatásos, ezért óvszert is használtunk. Ugye nem lehet semmi baj? Még sosem fordult elő ez eddig, hogy hamarabb jött meg.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Ha a menses első napján kezdi szedni, valóban onnantól véd. Aggodalomra nincs oka, a gyógyszer véd, ráadásul az első három hónapban nem is kóros a pecsételés.

Kérdés: 2011. március 12., 13:29; Megválaszolva: 2011. március 15., 12:03
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...