Fogamzásgátló kiürülése a szervezetből 2

Tisztelt Doktor Nő! Köszönöm a válaszát az előző levelemre. Pectus excavatuum műtétem lesz. Nem tudom, hogy a fogamzásgátló befolyással lehet e az altatásra. az egyik ok ami miatt kórházban tartózkodásom alatt nem szeretném szedni az az, hogy édesanyám nem tud még arról (nem túl jó a kapcsolatunk) hogy szedek ilyen készítményt, másrészt nem tudom hogy lenne e a kórházban kapott fájdalomcsillapítókra valamilyen hatással. A beavatkozást megelőzően is részt fogok venni vér és vizeletvizsgálatokon. E héten 4-én kellene elkezdenem az új levél szedését és 25-én fogyna el. a beavatkozás pedig 25-éhez 2hétre lesz, de a vér és vizeletvizsgálatot egy héttel a műtét előtt el kell végezni. 1 hét elég ahhoz hogy nyomtalanul kiürüljön? azt olvastam hogyha szünetet tartok a fogamzásgátló szedésekor, és később újra el kezdem szedni, hatni fog (1 hét után) . ez igaz? előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel: Era

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Era!

Fölösleges az aggodalom, nem derül ki semmilyen vizsgálatból az se, ha épp akkor szedi a tablettát, sőt a fájdalomcsillapítók, altatószer miatt sem kell abbahagynia. Egyáltalán nem fog kiderülni, hogy szedi vagy szedte, hormonszinteket ilyenkor nem néznek (ráadásul a tabletta hatóanyaga egy nap alatt már lebomlik, ezért kell naponta szedni) . Nyugi!

Kérdés: 2011. február 02., 18:04; Megválaszolva: 2011. február 05., 19:50
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?