Gestomix - L-Thyroxin Henning 50

3 hónapja szedem a Gestomix fogamzásgátlót, és 2 hete a L-Thyroxin Henning 50 mikrogramm tablettát. A kérdésem a következő lenne: az egyik tabletta csökkentheti a másik hatását, vagy a fogamzásgátló ugyanúgy véd a másik gyógyszer szedése mellett is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

A fogamzásgátló ugyanúgy véd, de akettő bevétele között teljen el 2 óra. Az esetleg elképzelhető, hogy a fog. gátló miatt nagyobb dózisú thyroxinnal tartható egyensúlyban a pajzsmirigy funkciója.

Kérdés: 2011. január 15., 11:06; Megválaszolva: 2011. január 17., 09:28
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?