Yasminelle abbahagyása

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Még van két havi yasminelle gyógyszerem. Azon gondolkodom hogy ha elfogy, abbahagyom a szedését. Ha abbahagynám, lenne valamilyen "mellékhatása"? (hízás, hormonháztartás felborulása, hamarabb teherbe esés) És ebben az esetben fel kellene keresnem a nőgyógyászomat? Még egy kérdésem lenne: ha most abbahagynám, esetleg később újra elkezdhetném a szedését bármilyen mellékhatás nélkül? Előre is köszönöm a válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező! Magának az abbahagyásnak nincs igazán mellékhatása, de az előfordulhat, hogy valakinek eleve zsírosabb a haja vagy pattanásosabb a bőre, és ezt a tabletta javítja, majd ha abbamarad a szedése, az eredeti probléma visszatér. Ha felfüggeszti, az is rendben van, néhány hónap múlva nyugodtan elkezdheti szedni.

Kérdés: 2010. augusztus 04., 20:46; Megválaszolva: 2010. augusztus 05., 11:37
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol