Monural és fogamzásgátló?

Tisztelt Doktor úr/Doktornő! nekem az lenne a kérdésem, hogy véres vizelet és fájdalmas vizelés miatt Monural granulátumot kaptam kezelésként, egy adagnyit. elolvastam a használati utasítást, amiben azt írták, hogy nincsenek ismert gyógyszerkölcsönhatások. viszont az is szerepelt a leírtak között, hogy antibiotikum ez a gyógyszer. én fogamzásgátlót szedek (és elvileg annak a hatását gyengítik az antibiotikumok) , és tudni szeretném, hogy szükség lesz e kiegészítő védekezésre, és ha igen, akkor mennyi ideig? előre is köszönöm a választ! tisztelettel: Niki

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Niki!

Ha biztosra akar menni, akkor 7 napig védekezzen óvszerrel, de nem valószínű, hogy befolyásolná a gyógyszer hatását, ha a két szer bevétele között eltelt minimum 2 óra.

Kérdés: 2010. június 08., 13:34; Megválaszolva: 2011. október 07., 11:48
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás