• Gyógyszer mentes napok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

         

        Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy a 7 gyógyszermentes napon a 4. nap megjött a menstruációm(ez volt csütörtök reggelén, hétfőn volt az első nap amikor már nem vettem be) azonban ma a 4. napon(vasárnap) reggel már szinte nem is volt semmi, a párommal ma szeretkeztünk, és közben vettük észre hogy mégis vérzem még, és szeretném megkérdezni, hogy ez nem e volt veszélyes valamire, igaz e, esetleg hogy a menstruáció alatti szex mellett, kevesebb az esély a teherbe esésre?


        illetve sok helyen olvasom h a 7 napos szünetben is védett vagyok, de pár nőgyógyász mondja, h ez nem teljesen így van, szeretném megtudni, hogy most védett voltam e, avagy sem?

        és még egyetlen kérdésem lenne..holnap szedem be a 2.levél első szemét, akkor az majd biztosítja a mostani szexre való védettséget, úgy tudom három napig él a sperma, és arra gondolok hogy amiatt majd védett leszek.lehet hogy buta gondolat, nem tudom. Ön mit gondol?

         

        Tisztelettel:Gabi!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Gabi!

        A fogamzásgátló a 7 napos gyógyszerszünetben is megfelelő védelmet biztosít, ne aggódjon, nem lesz semmi baja, és terhes sem lesz. A rendszeres fogamzásgátló mellett nem kell aggódnia a terhesség miatt.

         


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 21:55:51; Megválaszolva: 2010. március 09., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: