Barna folyás miatt váltsak gyógyszert?

Tisztelt Doktor Ur!

5 honapja szedem a Yaz nevu fogamzasgatlot, elso 2 honapban volt pecsetelo verzes, ami kesobb elmaradt. Az utolso menstruacio utan viszont, miutan elmult, ra 2 napra barnas-veres folyas kezdodott ujra, es tart mar 5 napja. Eco nem mutatott ki semmi elvaltozast, azt mondta az orvos, hogy ez a fogamzasgatlo hatasa, mozaik szeruen valik le a nyalkahartya. Elegge kellemetlen, es megis meddig tarthat? Normalis ez igy? Valtoztatni kellene a gyogyszeren, vagy elhagyni? Esetleg lehet mas oka is ennek a folyasnak? Koszonom valaszat!

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Amennyiben a következő ciklus során is jelentkezik a pecsételő vérzés, akkor igen, a váltáson kell gondolkozni. Valóban előfordulhat a fogamzásgátló szedése alatt pecsételés, aggodalomra nincs oka, de a kellemetlenség miatt valószínű, hogy a váltás lesz a megoldás.

 

Kérdés: 2010. március 08., 09:56; Megválaszolva: 2010. március 08., 09:56
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló