• Nuvaring végleges abbahagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

         

        Tisztelt Doktornö/ Doktor Úr!

        Szeretném megkérdezni, hogy milyen tünetekkel, mellékhatásokkal jár a nuvaring hüvelygyürü végleges abbahagyása? Már nincs rá szükségem, és kiváncsi vagyok mennyire megrázó a szervezetnek, a hormonok elvonása? Elöfordul más is azon kivül hogy a vérzés elmarad? Nagyjából mennyi idöre van szükség mire a menstruációs ciklus visszaáll a megszokott természetes ritmusba?  2 éve használom a nuvaringet, elötte tablettát szedtem 1-1, 5 évig.

        Köszönöm elöre is a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáltó abbahagyása témában

        Kedves Hölgyem!

        Azt nem lehet előre megmondani, hogy valakinek milyen hamar rendeződik a vérzés, e de amennyiben 3 hónapon belül nem jelentkezik a vérzés, akkor előfordulhat, hogy gyógyszeresen kell beállítani. Emellett átmenetileg pl. pattanások jelenhetnek meg, vagy a bőr zsírosabb lehet, de igazán drasztikus tünetek nem szoktak jelentkezni. Bármi panasz esetén menjen el kontrollra.

         


        Kérdés: 2010-02-23 22:34:40; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.