• Esemény utáni tabletta és vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        kérdésem az lenne hogy ha beszedtem az esemény utáni tablettát utána kell e pár napon belül jelentkezni bármilyen jellegü vérzésnek? február 13án vettem be. a menstruáciom 23 körül lenne aktuális.Késhet?

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        A menstruációnak a szokott időben kell jelentkeznie, de a gyógyszer okozhat vérzészavarokat, pecsételő vérzést. Ha egy hétig kiamarad a vérzés, akkor csinálni kell terhességi tesztet, és orvoshoz kell fordulni, hiszen az esemény utáni tabletta hatása kb. 75-80 % a nem kívánt terhesség megelőzésében.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-21 12:04:09; Megválaszolva: 2010. február 21., 12:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: