• Hüvelygyűrű mellett megjött

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő.

        Én azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy lassan már fél éve használok hüvelygyürűt de még így nem jártam ahogy most, és nem tudom hogy mi a teendő. Most vasárnap kellett volna hogy levegyem a gyürűt, de ehez képest most szerdán megjött. Mivel megjött ezért hamarabb kivettem a gyürűt és nem tudom hogy jövő héten amikor kellett volna hogy meglegyen mit csináljak hiszen addigra már elfog múlni, de gyürűt meg csak egy hét múlva kellene feltenni újra. Ilyenkor mi a teendő védekezés szempontjából, tegyem fel hamarabb a gyürűt vagy találjunk más fajta védekezési módot arra az egy hétre.

        Válaszát mielőbb várom.

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ilyenkor legközelebb nem kell levennie a gyűrűt a folyamatos hatás miatt. Mindenesetre így, a 7 nap elteltével helyezzen fel egy új gyűrűt, és az első két hát során legyen kiegészítő védekezés is. Ha ismétlődik a korai vérzés, akkor lehet, hogy váltani kell majd fogamzásgátlót.

         


        Kérdés: 2010-02-17 18:36:13; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: