• Mennyi ideig tart az áttöréses vérzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr!

        Yasminelle fogamzásgátlót szedek, már több, mint egy éve. Ez a második alkalom, hogy a ciklusomat késleltettem, úgy, hogy nem hagytam szünetet a két levél szedése között. Első alkalommal semmi gond nem volt (se pecsételés, se áttöréses vérzés) most azonban a második levél közepénél kb. áttöréses vérzés jelentkezett. Nem ijdetem meg, mivel a betegtájékoztató szerint ez előfordulhat, azt azonban nem írták, mennyi ideig tarthat ez a vérzés. Múlt héten szerdán tapasztaltam először, elég kis mennyiségben, aztán hét vége felé már még kevesebb mennyiségben. Most azonban megint, mintha erősödött volna, persze még ez is csak foltokat jelent. De nem értem, hogyhogy nem múlt még el? Holnap lesz egy hete, hogy az elsőt tapasztaltam, ez normális?

        (Nem tudom ez számít-e, de múlt hét elején nem voltam a legjobban, és pár napig Coldrex tablettát szedtem, bár nem hinném hogy ez bármit befolyásolna.)

         

        A választ előre is köszönöm:

        Kata

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kata!

        A Coldrex nem befolyásolja a gyógyszer hatását, emiatt sem kell aggódnia. Az áttöréses vérzés miatt szintén nem kell izgulni, mert előfordulhat, hogy csak a következő megvonásos vérzés után szűnik meg a pecsételés, ez is teljesen normális.

         


        Kérdés: 2010-02-09 20:24:07; Megválaszolva: 2010. február 09., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: