• Esemény utáni tabletta utáni barna menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét Doktor Nő!

        Január 2-án, (5 nappal a menstruációs vérzésem után) szexuális együttlét közben, elszakadt a gumióvszer, és a párom belém élvezett. 5 órahosszára rá eseményutáni tablettát vettem be, majd 8-án barnás folyás jelentkezett, ami kb. 5 napig tartott. Olyan volt mint a menstruáció, csak nem vörös hanem inkább barnás színű. A szexuális együttlét után, 12 nappal végeztem terhességi tesztet, ami azt mutatta, hogy nincs terhesség.19-én meg is jött a menstruációm, úgy ahogy szokott: rendes időben, mennyiségben, annyi napig tartott, mint általában. Ám mégis izgat, hogy ez a barna folyás, mégis minek következtében léphetett fel. Azóta furcsán fáj a hasam.

        Azt szeretném tudni, lehetséges hogy teherbe estem?

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Hölgyem!

        Valószínű, hogy a hormonhatás miatt jelentkezett a pecsételő vérzés, ne aggódjon miatta. Bár a terhességi tesztet kicsit korán végezte (biztonsággal az együttlétet követő 14. nap után mutatja ki a terhességet), de mivel azóta volt rendes vérzése, már nincs jelentősége, ne aggódjon.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-09 11:09:00; Megválaszolva: 2010. február 09., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: