Spirál melletti terhesség kihordása

Joó Napot Kivánok.Kétgyerekes anyuka vagyok és szeretném megtudni ha netán a spirál mellett teherbe estem akkor az mennyire rizikos hogy a babát kihordjam.Négy éve már hogy fent van a spirál de félévente megnézettem hogy minden rendben van-e és eddig nem volt semmi gondom vele. Most az utobbi honapba kissé furcsábban érzem magam és a melleim a kétszeressére duzzadtak ami nekem nagyon furcsa mert egyébként nem szoktak ilyenfajta tüneteim lenni. Még nem csináltam terhességi tesztet gondoltam még várok vele mivel még nem késő, hogy megjőjőn a menszeszem.Válaszukat előre is kőszőnőm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Ha spirál mellett lenne terhes, akkor le kell venni a spirált, és amennyiben megmarad a terhesség, akkor kihordhatja.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 04., 20:24; Megválaszolva: 2009. július 04., 20:24
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?