• Véralvadásgátló+fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

         

        Egy hete megműtöttek, kivették a csavarokat és a fémeket a lábamból. Kaptam fájdalomcsillapítókat (injekció ill. tabletta) és még adom a véralvadásgátló injekciót magamnak. A fogamzásgátló szedését nem hagytam abba a műtét idejére. A ciklusom 19. napján volt egy kis vérzésem és azt szeretném kérdezni, hogy ennek lehet-e a sok gyógyszer illetve injekció az okozója? Válaszukat köszönöm?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Vérzéses!

        Igen előfordulhat. Persze emiatt nem kell aggódnia. a lényeg, hogy gyógyuljon meg a lába aztán remélhetőleg minden rendben lesz. Elvileg az injekció nem csökkenti a fogamzásgátló hatását, tehát ha rendesen szedte akkor van fogamzásgátló védelem. De a vérzés előfordulhat. Nem lényeges.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász


        Dr. Zsirai László
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-30 23:02:53; Megválaszolva: 2011. október 04., 06:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.