• Fogamzásgátlónál 1 tabletta kihagyása hányás miatt.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Tegnap bevettem a fogamzásgátló tablettát a megszokott időpontban, viszont a bevételt követően 2 óra után hányás lépett fel. A tabletta levelének 3. Hetében vagyok és pótoltam a gyógyszert még 12 óra letelte előtt. A tájékoztatóban azt javasolják hogy hagyjam el a tablettamentes hetet és azonnal kezdjem el a következő levelet ahogy ez elfogyott. A második és harmadik levél között majd meg kell hagyni a fablettamentes hetet, ha az első és második között nem fogom?

        Dr. Csősz György válasza a fogamzásgátló témában

        Igen a második és a harmadik levél között már javasolt a szünet


        Kérdés: 2019. február 14., 04:22; Megválaszolva: 2019. február 18., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: