• Van okom az aggodalomra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves szakértő! Azzal a problémával fordulnék önhöz, hogy a barátommal a ciklusom 12. napján együtt voltunk, sajnos baleset történt és kiszakadt az óvszer amit későn vettünk észre. Egyetemre járunk mindketten és nagyon fiatalok vagyunk még, így rögtön bepánikoltunk és vettünk egy escapelle nevű esemény utáni tablettát amit időben sikerült is bevennem. A gyógyszer bevétele után semmilyen kellemetlen mellekhatasom nem volt, a ciklusaim rendre 28-32 naposak, de a mostani menstruáció előbb jelentkezett 4 nappal. Általában kevés vérzésem van, de a mostani szokatlanul kevés lett, a legkisebb tampon sem tudott félig sem megtelni. Végeztem egy tesztet, de negatív. Van esély rá, hogy mégis terhes vagyok, vagy csak a sok hormon zavart be ennyire a ciklusomba?

        Dr. Csősz György válasza a sürgősségi fogamzásgátló témában

        Nem terhes de a S fogamzásgátló okoz menetrenden kívüli vérzést


        Kérdés: 2018. december 02., 00:49; Megválaszolva: 2018. december 11., 20:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: